Cars & Coffee u Varaždinu

Nakon niza uspješnih automobilističkih događaja po Europi i svijetu te nakon dva iznimno atraktivna događaja u susjednoj Sloveniji, Cars & Coffee po prvi puta stiže u Hrvatsku! U nedjelju, 14. listopada, jedinstvena kolekcija automobila bit će izložena javnosti u srcu prelijepe barokne prijestolnice Hrvatske – na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare  suvremenih automobila i prestižnih old-timer-a. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Los Angelesu i Chicagu na drugom kraju legendarne Route 66 slijedili su New York, Europa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna  mreža se širi iz godine u godinu.

Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen u susjednoj Sloveniji, a sada se brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) pridružuje i Hrvatska!

Više o događaju doznajte ovdje.