Persolizirana etiketa na Vinceški u Baranji

I u vinariji Vina Belje na Banovom brdu u Baranji na blagdan  Svetog Vinka, 22. veljače, zaštitnika vinogradara, brojni gosti okupili su se na Vinceški kojom se obilježava početak rezidbe u vinogradima.

Početak nove vinogradarske godine i prvu ovogodišnju rezidbu u vinogradima Belja predvodili su Davor Bošnjaković, direktor Belja d.d. i Krešimir Milorad, direktor Vina Belja. Uz želje da i ova godina bude što rodnija, trsove okićene Baranjskim kulenom i kobasicom blagoslovio je župnik Đula Andraši iz Kneževih Vinograda.

Nakon toga uz kobasice, kulen i grah i uz graševinu, predstavljene su personalizirane vinske etikete potpuna novost na hrvatskom tržištu. Vina Belje u taj projekt ulaze sa željom dodatne emotivne povezanosti vinskih ljubitelja i vina iz Belja.

Personalizacija je moguća već za jednu bocu, a u ponudi su standardne butelje od 0.75L te magnum boce (1,5L) i jeroboam boce (3L). Za nekoliko minuta na etiketu se upiše ili ime osobe koja to želi ili neka poruka pa se takve etikete mogu dobiti za događanja u kojima se slavi s vinom kao što su vjenčanja, rođendani i brojne druge posebne prigode.

Tomislav Radić

foto: Promo Belje