Sabatina 2018 – Mali Lošinj

28. međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2018. održat će se od 15. – 18. studenog 2018. u Malom Lošinju, Hotel Aurora.

Sabatina godišnje okuplja vinogradare, vinare, vinarske zadruge i tvrtke, stručnjake, sommeliere, trgovce, ugostitelje, proizvođače i distributere vinogradarsko-vinarske opreme, predstavnike resornih ministarstava, medije i druge sudionike vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo iz Hrvatske i inozemstva.

Cilj susreta je edukacija i povezivanje vinogradara i vinara međusobno, sa strukom, te s ostalim gospodarskim subjektima izravno vezanim za vinogradarstvo i vinarstvo. Osim gospodarskih subjekata iz Hrvatske interes za sudjelovanjem pokazali su i oni iz Francuske, Austrije, Mađarske, Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Sabatina je prilika za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore, a prepoznata je po dinamičnom programu koji, osim stručne edukacije i rasprava u okviru znanstveno-stručnih skupova, uključuje i vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata, inovacija i sl. U suradnji sa znanstveno-stručnim, obrazovnim i drugim institucijama, razvija se kvalitetan trodnevni program s aktualnim temama i informacijama.

Ovdje pogledajte Program Sabatine 2018.

Po riječima danas najuspješnijih vinogradara i vinara, Sabatina ostavlja trajan i pozitivan pečat na njihove živote, na njihov poslovni put. Upravo na Sabatinu dolaze radi ugodnog i pozitivnog okruženja sa svojim poslovnim suradnicima i prijateljima, a uz kušanje više od 300 raznih vina zaključuju se brojni novi poslovi.

S ciljem promocije te povećanja kvalitete i potrošnje hrvatskih proizvoda, organizatori su okupili tim ovlaštenih stručnjaka koji vrše analizu i ocjenu kvalitete i izgleda ambalaže vina i jakih alkoholnih pića. Dodjela priznanja za proizvode dostavljene na ocjenjivanje održat će se u Hotelu Aurora, Mali Lošinj i to:

Dodjela priznanja za otvorena i mlada vina u petak 16.11.2018. u 20,00 sati

Dodjela priznanja za buteljirana vina i jaka alkoholna pića u subotu 17.11.2018. u 20,00 sati

BURZA VINA I SAJAM VINOGRADARSTVA I VINARSTVA

Na sajmu vinogradarstva i vinarstva, te burzi i izložbi vina svoje proizvode predstavlja 300-njak izlagača – vinarskih zadruga, OPG-a, obrta i tvrtki iz Hrvatske i inozemstva.

Tvrtku, proizvode i usluge vezane za vinogradarstvo i vinarstvo možete predstaviti na izložbenom štandu u okviru Sajma vinogradarstva i vinarstva, a buteljirane proizvode dostavljene na ocjenjivanje i proizvođači mogu samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi vina.

REZERVACIJA HOTELSKOG SMJEŠTAJA U HOTELU AURORA

Na www.zsd.hr preuzmite Obrazac za rezervaciju hotelskog smještaja u kojem su istaknute i cijene, a popunjeni obrazac pošaljite izravno hotelu na mail ili fax naveden u obrascu.