Sushi čarape


Ali, kad ti poklone čarape za Božić, Novu Godinu ili čak za rođendan, toga se sjećam i to mi nije baš neki poklon kao pokloniku elektronike i sve što se veže za tu tematiku. Da, najbolji poklon ikad bio mi je kada sam prije sto godina dobio commodore 64. Ali i taj poklon bio je ovjekovječen tugom, jer na dan kad je trebao biti prešvercan iz Njemačke, počeo je padati snijeg, i to je bio jedan od dva snijega kojem se nisam radovao, a inače volim snijeg! (Drugi je bio kada sam uz pomoć štaka hodao radi slomljenog gležnja….Padneš tisuću puta u mokroj kuhinji i ništa, digneš se i radiš dalje….odeš na more i nakon dva dana padneš i završiš na Firulama i na kraju u Zagrbu na operaciji…UŽAS!!!)
I tako da zaključimo, volim poklone, ali kada završi doba poklanjanja, ako nisam zadovoljan, odem i kupim si što mi treba, ako imam toliko novaca, za ono što sam zamislio da mi treba i gajim nadu do slijedeće godine da će biti bolje.
Ako ste Vi jedni od onih koji vole čarape, ili znate da će to nekoga obradovati, kreativne čarape pakirane u obliku sushija s kozicama, tunjevinom, lososom, hobotnicom ili jajem dolaze iz Japana i sve što treba je naručite ih i možda Vam ih Djedica donese pod bor u točno vrijeme. Nisu ni skupe,  5,39 $, ne račuanjući poštarinu. Ako ste interesent, evo adrese gdje ih možete naručiti! [ADRESA]

Fashion Socks

Japanese Socks

Realistic Sushi Socks

Food Socks

Sushi Socks from Japan

Creative Socks

Sushi Fashion

Sushi Sock

Sushi Inspired Socks

Japanese Sushi Socks

Be the first to comment

Leave a Reply