Sushi čarape

Ali, kad ti poklone čarape za Božić, Novu Godinu ili čak za rođendan, toga se sjećam i to mi nije baš neki poklon kao pokloniku elektronike i sve što se veže za tu tematiku.

Da, najbolji poklon ikad bio mi je kada sam prije sto godina dobio commodore 64. Ali i taj poklon bio je ovjekovječen tugom, jer na dan kad je trebao biti prešvercan iz Njemačke, počeo je padati snijeg, i to je bio jedan od dva snijega kojem se nisam radovao, a inače volim snijeg! (Drugi je bio kada sam uz pomoć štaka hodao radi slomljenog gležnja….Padneš tisuću puta u mokroj kuhinji i ništa, digneš se i radiš dalje….odeš na more i nakon dva dana padneš i završiš na Firulama i na kraju u Zagrbu na operaciji…UŽAS!!!)

I tako da zaključimo, volim poklone, ali kada završi doba poklanjanja, ako nisam zadovoljan, odem i kupim si što mi treba, ako imam toliko novaca, za ono što sam zamislio da mi treba i gajim nadu do slijedeće godine da će biti bolje.

Ako ste Vi jedni od onih koji vole čarape, ili znate da će to nekoga obradovati, kreativne čarape pakirane u obliku sushija s kozicama, tunjevinom, lososom, hobotnicom ili jajem dolaze iz Japana i sve što treba je naručite ih i možda Vam ih Djedica donese pod bor u točno vrijeme. Nisu ni skupe,  5,39 $, ne račuanjući poštarinu. Ako ste interesent, evo adrese gdje ih možete naručiti! [ADRESA]

Fashion Socks

Japanese Socks

Realistic Sushi Socks

Food Socks

Creative Socks

Sushi Fashion

Sushi Sock

Sushi Inspired Socks

Japanese Sushi Socks

Be the first to comment

Leave a Reply