Kvaliteta ima novo ruho – Vergal stiže u novom i redizajniranom izdanju

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal iz vlastite proizvodnje novigradske hotelijerske kompanije Aminess ima novo, osuvremenjeno izdanje.Redizajn obuhvaća novu etiketu i ambalažu te u potpunosti odražava ovaj višestruko nagrađeni vrhunski proizvod u kategoriji najboljih svjetskih maslinovih ulja. 

Novi dizajn već na prvi pogled odaje posebnost terroira te složenost mirisa i okusa koje Vergal čini jedinstvenim.Tekstura papira, pastelne boje te nova i pojednostavljena forma stavljaju naglasak na proizvod iza same etikete.

Aminess već 15 godina ulaže u uzgajanje sortnih ulja kao što su Frantoio, Leccino, Pendolino i Istarska bjelica, a svaka od njih daje ulja specifičnih aroma koja su savršen dodatak vrhunskim delicijama.

Maslinici u kojima nastaje Vergal nalaze se u neposrednoj blizini mora, što pogoduje plodu masline i kvaliteti ulja. Godišnje se ručno ubere i preradi 50 tona plodova masline, od čega se proizvede oko 5000 litara vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Kvalitetu Vergala prepoznali su i brojni stručnjacikoji su mu dodijelili više prestižnih domaćih i međunarodnih priznanja. Poput, ovogodišnje nagrade dodijeljeneu sklopu Međunarodnog natjecanja svjetskih jestivih ulja koju dodjeljuje L’Agencepour la Valorisation des Produits Agricoles (AVPA) u Parizu. U velikoj konkurenciji od preko 400 proizvođača iz 20 zemalja svijeta,Vergal Leccino nagrađen je srebrnom medaljom, dok je Vergal Frantoiookrunjen posebnom Gourmet nagradom.

Vrhunsku kvalitetu Vergal ulja dosad su potvrdila i drugaprestižna priznanja. Među njima je i zlatna medalja zaVergal Frantoiokao jedno od najboljih svjetskih ulja u 2019. godini, osvojenana jednom od najvećih natjecanja u ocjenjivanju kvalitete uljaThe New York International Olive Oil Competition u New Yorku. Da se u Novigradu proizvodi jedno od najcjenjenijih svjetskih ulja potvrđuje i renomirani svjetski vodič najkvalitetnijih maslinovih ulja Flos Olei u koji je Vergal prošle godine uvršten po sedmi put.

Ne zaboravite, osim što pogoduje zdravlju krvožilnog sustava i jetre, maslinovo ulje pomlađuje, podiže razinu energije, te smanjuje loš kolesterol.

PR

Be the first to comment

Leave a Reply