Dobitnik prestižne Michelinove zvjezdice Deni Srdoč u Novigradu

Turistička kompanija Aminess u suradnji s poznatim chefovima diže projekt Aminess Wine&Gourmet Nights na sasvim novu razinu zahvaljujući renomiranim imenima hrvatske gastronomske scene.

Na posljednjoj Aminess Wine&Gourmet Nights večeri koja se održala proteklog petka u restoranu Oliveto, gostima je brojne specijalitete pripremao poznati chef David Skoko, a pridružio mu se i jedan je od najtalentiranijih chefova mlađe generacije te dobitnik prestižne Michelinove zvjezdice Deni Srdoč

„Smatram da je Aminess Wine&Gourmet Nights odličan projekt koji nudi gostima priliku da na jednom mjestu kušaju vrhunske specijalitete dvojce kuhara, za što bi inače morali otići u dva različita restorana. Za mene je ovo bilo zabavno iskustvo, s jedne strane toliko radno, a s druge toliko opuštajuće i kreativno, jednostavno svi smo zajedno večeru odradili s guštom. Što se tiče organizacije sve je jako dobro funkcioniralo, a gosti su bili više nego zadovoljni. Rado ću se vratiti i idući put kad me pozovu“, izjavio je chef Deni Srdoč.

Poseban gastronomski doživljaj upotpunila su vrhunska istarska vina vinske kuće Degrassi.

Riječ je o večerama za goste koje se održavaju jednom mjesečno, od ožujka do listopada u novigradskim restoranima Oliveto i Half 8. Ovim večerama među domaćom i stranom publikom promovira se raznovrsna gastronomska ponuda inspirirana svjetskom kuhinjom pri čemu je naglasak na lokalnim namirnicama.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Aminess Wine&Gourmet Nights večerama mogu rezervirati svoje mjesto putem e-mail adrese: reservations@aminess.com ili broja telefona 052 858 600.